BIO - ORGANIC

Wafelbakkerij Dimabel is dé specialist in de Benelux en Europa in de ontwikkeling en productie van biologische wafels.

Alle biologische wafels zijn gecertificeerd door TÜV NORD INTEGRA.

Dimabel produceert de biologische wafels onder het eigen merk Biscovit en onder private label in diverse verpakkingstypes.

CHOCOLADEWAFELS

Type 1 BIO CHOCOLADEWAFEL PUUR

- Belgische chocoladewafel (donker 20%)
- met rietsuiker en/of natuurlijk gezoet met agave/kokosbloesemsuiker of stropen …
- plantaardige vetstoffen : margarine met palm/zonder palm
- houdbaarheid : 4-6 maanden
- verpakking : portie 30g; kartontray 150-200g

Type 2 BIO CHOCOLADEWAFEL MET SINAAS

- Belgische chocoladewafel (donker 20%) met natuurlijk sinaasaroma of andere aroma's
- met rietsuiker en/of natuurlijk gezoet met agave/kokosbloesemsuiker of stropen …
- plantaardige vetstoffen : margarine met palm/zonder palm
- houdbaarheid : 4-6 maanden
- verpakking : portie 30g; kartontray 150-200g

Type 3 BIO SPELTCHOCOLADEWAFEL

- Belgische chocoladewafel (donker 20%) met bio speltbloem en/of andere meelsoorten, ...
- met rietsuiker en/of natuurlijk gezoet met agave/kokosbloesemsuiker of stropen …
- plantaardige vetstoffen : margarine met palm/zonder palm
- houdbaarheid : 4-6 maanden
- verpakking : portie 30g; kartontray 150-200g

Type 4 BIO VOLKOREN CHOCOLADEWAFEL

- Belgische chocoladewafel (donker 20%) met bio volkoren tarwe- of speltmeel (extra vezels),   ...
- met rietsuiker en/of natuurlijk gezoet met agave/kokosbloesemsuiker of stropen …
- plantaardige vetstoffen : margarine met palm/zonder palm
- houdbaarheid : 4-6 maanden
- verpakking : portie 30g; kartontray 150-200g

Type 5 BIO WAFEL MET CHOCOLADESTUKJES

sitemapcreated by PopCom